STALLET

mötesplats

för Hästar & Hästfolk

Blogg

En Jeppe för mycket på travbanan...

2023-09-24

 

Helt klart trycker jag omgående på KASS i detta fall.

Niklas Andersson J.son känner sig kränkt, förnedrad och rasar mot Svensk Travsport, som bara gör sitt jobb.

Stora rubriker blev det i Slaskpressen, som verkligen älskar skandaler i travsporten. Om just den här ”kusken” känner sig kränkt och förnedrad så är det ingenting mot dem han tidigare utsatt för betydligt värre övergrepp, samt i ett fall egenmäktigt förfarande/bedrägeri och urkundsförfalskning.

Har fortfarande licensen kvar, hur i hela friden är det möjligt!?

Hela snyfthistorien om hur kusken inte kunde ”kissa” inför öppen ridå är lika mycket lögn som allt annat han bidragit med tidigare. Kränkt?! Det borde istället ett gäng småflickor och en före detta hästägare vara. Han borde lämna betydligt mer än en obligatorisk drogtest, borde självmant lämnat in licensen.

För länge sen.

Den här JEPPEN skulle över huvud taget aldrig haft licens! Solvalla är medvetna om hans CV, så vad är problemet?

Var juridiskt ombud i fallet där Niklas Andersson J-son slaktade en lånad häst och satte därefter in pengarna på sitt eget Nordea konto, hur dum får man vara!?

Ägaren var intagen på sjukhus och Niklas J-son Andersson (samma stall) skulle låna hästen under ägarens sjukdomstid. Fallet anmäldes av mig på uppdrag av hästägaren, efter alla konstens regler, men Tingsrätten tyckte att det hade gått för lång tid och lade helt sonika ner fallet!

Ägaren fick alltså ingenting och den så kallade ”kusken” fortsatte att köra omkring med lånade hästar (hemmabana Solvalla). Självklart har Solvalla kännedom om hans förehavanden, (kopior) på underlag från Tingsrätten samt bifogades även ett tidigare åtal, nedlagt (i brist på bevis). 

 

Från tidigare blogg -

Granskningen av intagningar till Wångens tränarutbildning har ju bevisligen brustit i detta fall. En jeppe med ett gäng pedofilanklagelser från Tingsrätten och som senare slog ihjäl en lånad travhäst (under hästägarens sjukdomstid) slaktade hästen och tog pengarna själv. Jodå, de satt på hans Nordeakonto från slakthuset, har sett utbetalningskvittot, hur i hela friden tänkte han nu? Ja, tyvärr stämmer det, hjälpte hästägaren ända upp i Tingsrätten. 

Kusken? Tvåmetersdrasuten kör fortfarande omkring i solkig dress på travbanorna och fortsätter att lura i första hand småtjejer med häst och är även målvakt för hästägare som inte kör lopp eller tränar själv.

Borde omgående sluta upp att kalla sig för hovslagare och equiterapeut, sluta behandla hästar utan att ha varken behörighet eller kompetens och ta betalt med swish. Här finns lite för Skattemyndigheten att grotta ner sig i, har faktiskt sett flera inbetalningar från ”småtjejernas” och hästägarnas swish.

Så vad säger man? Ska vi verkligen ha helt olämpliga tränare/kuskar i travsporten? När det finns något så enkelt som ett utdrag ur belastningsregistret. Då hade Viktorias travhäst fortfarande varit i livet och ett gäng småtjejer hade sluppit att få fel fast de hade rätt i Tingsrätten (pedofili). Svårigheten att lämna bevis vid dylika inträffanden är ju självklart, såvida det inte fanns vittnen vid den fysiska tillställningen för  övergreppen på minderåriga.

Verkar helt oförstående till sitt eget handlande och vågade inte ens dyka upp för ett möte när det begav sig, slingrade sig som en orm på sms och mess men dök aldrig upp för ett fysiskt möte. Flera unga "häst-tjejer" har dessutom vittnat om att de är rädda för honom, senast för en vecka sen informerade en ung tjej med egen häst om att han velat ha kontakt. Ryser.

Sluta gnäll, lämna in licensen och tjacka en spegel.

Hovtramp/Ilse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)