STALLET

mötesplats

för Hästar & Hästfolk

Blogg

vilket skämt!

2022-09-21


Lilla tipsnissen, har du hört talas om att vara på plats på travbanan och titta på värmningar, Granska hästar som värmer upp inför lopp, dagsform är färskvara förstår du, det spelar ingen roll vad det står i program.

Alltså INNAN man ” lämnar in”. Nä, lämna in tänker jag inte göra, ännu. Kan inte ATG leverera sin spelprodukt trots mkr i omsättning och fulla bankfack kanske man borde uppgradera programvarorna, även om det svider ordentligt! Att uppmana spelare att lämna in kuponger i tid, är rent löjeväckande. Det har hänt och kommer att hända igen. 

Den där grabben har aldrig rusat iväg till en totokassa efter omstart, när en häst plötsligt sett ut som en rund miljon. Läsa hästar är en konst och spel på hästar är definitivt inte enbart ett turspel. Det inte minst syns på de löjliga utdelningarna på både V86 och V75. tja, snart är det bara V5 på landsorten som är värt att spela, dit där lånekuskarna inte orkar åka.

Hovtramp/Ilse - uteläktaren på Solvalla travbana

ATG:s största, viktigaste spelområde är HÄSTAR!

minskade med 6 procent i nettospelintäkt. Under 2020 ökade hästspel kraftigt på grund av pandemin, som förväntat kunde inte det upprepas under 2021. Jämfört med år 2019 har dock hästspelet vuxit med 12 procent, säger Lotta Nilsson Viitala.

Snart vet vi, blir det ATG-haveri med utlovade Jackpottor eller lämnar spelarna in sina kuponger bara för att vara säkra på att hinna spela...Bedrövligt.

Hovtramp/Ilse

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)